Για χορηγία προς το IoniosClub μέσω PayPal, πατήστε στο Donate

Becker Spanakis

 

 

 

 

 

 

 Συνάντηση στην ταβέρνα "Χρήστος", στο Χαλάνδρι

1977-2007. Τριάντα ολόκληρα χρόνια! Όταν το σκέφτεσαι και το συνειδητοποιείς σε πιάνει ρίγος η και πανικός. Εμείς είπαμε να το γιορτάσουμε για να το ξορκίσουμε κιόλας.

Γνώριμες φυσιογνωμίες αναλλοίωτες στο χρόνο, κάποιες ρυτίδες παραπάνω, λίγα μαλλιά λιγότερα, μερικά κιλά περισσότερα. Η ίδια όμως πλάκα και το ίδιο κέφι. Είναι η θρυλική τάξη του 77!! ( το θρυλική το προσθέτουμε εμείς με μια μικρή δόση αυταρέσκειας). Που μαζεύτηκε και πάλι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην ταβέρνα του Χρήστου στο Χαλάνδρι και….έκλεψε την παράσταση.

Θυμηθήκαμε τα παλιά. Αξέχαστες εκδρομές , πάρτυ, τα πρώτα σκιρτήματα, αλλά και εξετάσεις, συνήθειες ή πλάκες καθηγητών μέχρι αποχές και αποβολές στα ένδοξα χρόνια της αμφισβήτησης! Είπαμε και για τα καινούργια, τα σημερινά, για τα νέα του καθενός. (Δεν το λέμε κουτσομπολιό, το λέμε ενημέρωση). Και ήταν τόσο όμορφα!

Την άλλη μέρα άνοιξα ξεχασμένα συρτάρια και έψαχνα μετά μανίας να βρω κιτρινισμένες φωτογραφίες, ξεσκονίζοντας αναμνήσεις. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε παιδιά αλλά θα πρότεινα να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο. Γιατί αν συνεχίσουμε να συναντιόμαστε κάθε 10 χρόνια, όπως κάναμε μέχρι τώρα, μας βλέπω σε λίγο να βρισκόμαστε όχι για ένα κρασάκι όπως τις προάλλες αλλά για… χαμομηλάκι!

Και του χρόνου λοιπόν!

Στεργιάκη Λέλια

 

Πιέστε εδώ για επικοινωνία με τον διαχειριστή των ιστοσελίδων